Provozní řád MKS "Modrá hvězda" Kdyně

NÁVŠTĚVNÍ A PROVOZNÍ ŘÁD

MĚSTSKÉHO KULTURNÍHO STŘEDISKA „MODRÁ HVĚZDA“ KDYNĚ

I. Obecná ustanovení
Městské kulturní středisko „Modrá hvězda“, příspěvková organizace, IČ: 00574368 (dále též „MKS Kdyně“) je veřejnou kulturní institucí města Kdyně, provozující Kulturní středisko, infocentrum, muzeum, sokolovnu a kino ve Kdyni. Sídlo organizace je: Náměstí 136, 345 06 Kdyně
Tento návštěvní a provozní řád určuje základní závazná pravidla chování všech osob vstupujících do budov spravovaných kulturním střediskem a používajících zařízení kulturního střediskla. Účelem návštěvního a provozního řádu je zejména zajištění ochrany bezpečnosti zdraví osob, majetku a rovněž zabezpečení optimálních podmínek pro kulturní a společenskou atmosféru průběhu všech akcí, které se zde uskutečňují. Každá osoba svým vstupem na jakoukoliv akci pořádanou kulturním střediskem vyjadřuje svůj souhlas být vázána podmínkami a obsahem tohoto návštěvního a provozního řádu.
Tento návštěvní a provozní řád je závazný také pro všechny osoby, které budou využívat zařízení kulturního střediska a jím spravovaných ostatních středisek pro vlastní akce na základě smlouvy o nájmu pro konkrétní účel, jakožto i pro jejich hosty.

Více ...

ZŮSTAŇ INFORMOVANÝ O NAŠICH NOVINKÁCH

Přihlas se do našeho newsletteru a budeme ti zasílat novinky přímo na e-mail.