Přidaný zájezd na muzikál The Bodyguard

Přidaný zájezd na muzikál The Bodyguard

Vyprodáno

Pro velký zájem jsme pro vás připravili druhý zájezd na stejné představení, do Hudebního divadla Karlín.

Představení jsou vyprodána na mnoho měsíců dopředu, ale podařilo se nám zakoupit vstupenky na prosinec. Jsou ve dvou cenových kategoriích.

Neděle 10. 12. 2023 odjezd v 09.30 h. od Městského úřadu představení od 15.00 h. Vstupenky si můžete zakoupit v pokladně Infocentra. +420 608 438 118

The Bodyguard Dlouho očekávaná novinka divadelní sezóny 2022 / 2023 se právě představuje! The Bodyguard - muzikál z roku 2012 podle stejnojmenného filmového hitu z roku 1992 s Kevinem Costnerem a Whitney Houston v hlavních rolích. Muzikál, v němž autor libreta Alexander Dinelaris a scénárista Lawrence Kasdan dali, oproti filmu, více vyniknout hlavní ženské postavě Rachel Marron, měl premiéru v Adelphi Theatre v londýnském West Endu 5. prosince 2012. Dodnes jej, kromě West Endu, mohli vidět diváci téměř po celém světě, mj. ve Spojeném království, Irsku, Monaku, Nizozemsku, Německu, Rakousku, Španělsku, Spojených státech Amerických, Kanadě, Číně, Jižní Korei, Japonsku aj. a v neposlední řadě i na Slovensku v nedávné bratislavské premiéře. Po něco více než deseti letech budou moci Bodyguarda shlédnout diváci i v české premiéře na jaře roku 2023. Samozřejmě se mohou těšit jak na romantický příběh lásky mezi pěveckou hvězdou první velikosti a bývalým agentem tajné služby Frankem Farmerem, jejím osobním strážcem, tak na písně, které proslavily nejen film, ale především její interpretku Whitney Houston. Kromě písní z filmového soundtracku jako jsou třeba „I Will Always Love You“ (cover verze původní písně Dolly Parton), „I Have Nothing“ nebo „I’m Every Woman“, se můžeme těšit na další písně, které byly do divadelního muzikálu přidány. Za všechny například „One Moment In Time“, „I Wanna Dance With Somebody“, „Saving All My Love For You“ a spousta dalších. Představení obsahuje výrazné světelné, stroboskopické a zvukové efekty.

Délka akce: 90 minut

Informace o akci a jejím konání