INFLAGRANTI & Josef Vojtek - Vánoční koncert

INFLAGRANTI & Josef Vojtek - Vánoční koncert

Galerie

VYPRODÁNO

Nejznámější české smyčcové trio INFLAGRANTI přitahuje do koncertních sálů nejen fanoušky klasiky, ale i rockery, kteří si mohou poslechnout své oblíbené pecky v podání energické tria krásných houslistek a navíc ještě v doprovodu rockového hlasu Josefa Vojtka. Ve Kdyni vystoupí s dětmi z kdyňské ZUŠ - Sborečku, Lucerny a Sardinenek bez konzervy.

"Chtěly jsme skloubit ženskou jemnost s mužským charismatem, a to se nám beze zbytku podařilo. Vzhledem k nevšední kombinaci máme širokospektrální publikum, a koncerty našich každoročních turné po celé republice přibývají jeden za druhým", radují se všechny tři instrumentalistky. "Časy, kdy konzervatoristky a hráčky na nástroje, používané zejména při interpretaci klasické hudby, nosily dlouhé šaty, jsou dávno přežité. My chceme posunout hranice a ukázat, že houslový koncert může být i pěkná podívaná.

Inflagranti svými neotřelými aranžemi bourají předsudky a bariéry v hudbě, dokazují to i tisíci prodanými audio nosiči i odehranými koncerty. Dívky působí v Česku i v zahraničí, vystupovaly v Japonsku, Mexiku, Německu, Norsku, Holandsku, Polsku, Řecku, Itálii atd.

Mají vydané čtyři CD: Rockmantica 2004, Restart 2009, Chrismas Symphony 2010 (s velkým symfonickým orchestrem), LIVE ATD BROADWAY 2016 (společné CD se Josefem Vojtkem)a koncertní DVD Brioso. (DVD je záznam z jejich koncertu v divadle Palace, kam si pozvaly tři výjimečné hosty - Petr Muk, Petr Kolář a Petr Bende). Za DVD obdrželi ocenění Zlatá deska za prodání více než 20 000ks..

Délka akce: 90 minut
Rok výroby: 2023

Informace o akci a jejím konání