KPH trochu jinak - Beatles ve fraku

Galerie

Koncert trochu jinak, se smyčcovým kvartetem ve speciálních aranžích a jediný svého druhu nejen v republice, ale i v Evropě, z dílny Yolo kvartetu.

YOLO kvartet vznikl jako projekt mladých profesionálních hudebníků se vztahem nejenom ke klasické hudbě, ale i k žánrům, které nejsou obvykle se smyčcovým kvartetem spojovány. Díky spolupráci s talentovanými aranžéry jsou tedy na jeho repertoáru skladby nejenom z oblasti klasické hudby, ale zastoupeny jsou i rock, pop, jazz nebo aranže filmové hudby.

Členové kvarteta mají za sebou úspěchy i na domácích nebo zahraničních interpretačních soutěžích jako například Wettbewerb für Violoncello v rakouském Liezenu, nebo soutěž konzervatoří. Kromě kvarteta zahrnují jejich aktivity účinkování např. v Pražském filmovém orchestru, Filharmonie Hradec Králové, Akademičtí komorní sólisté nebo účinkování v pražských divadlech, jako je ABC či Cabaret Calembour.

Vstupné 160,- Kč, držitelé abonentek z roku 2020 mají vstupné snížené (120,- Kč ), a to po předložení abonentky u vstupu v den konání akce.

Sleva nelze zakoupit online.

Délka akce: 80 minut
Rok výroby: 2021

Informace o akci a jejím konání