FARMÁŘSKÉ A ŘEMESLNÉ TRHY - LETOS POSLEDNÍ

FARMÁŘSKÉ TRHY VE KDYNI 18.12.2021 - LETOŠNÍ POSLEDNÍ!

Těšíme se na vás v sobotu na náměstí při posledních, už 10. farmářských trzích. Těšit se můžete na naše stálé prodejce, nebudou chybět:

KERAMIKA POD HRÁZÍ - manželé Šulcovi vyrábějí užitkovou keramiku, svícny, andělíčky, krásné polotovary k vánočnímu dozdobení a spoustu jiných krásných věcí, které potřebujete!

JAKUBOVA DÍLNA - Jakub Hruška a jeho šikovné ruce přivezou kromě soustruženého dřevěného nádobí různé vychytávky. Až se u něj u stánku zaměříte na dyzajnové dřívko, z něhož kouká šroubek, věřte, že to je originální otvírák na pivo. Vařečky, hračky, nádobí a spoustu jiných věcí, které vám doteď chyběly, pořídíte v Jakubově dílně. https://www.jakubovadilna.cz/

CHILLI NÁČELNÍK - Radek Čejka nám na zimu zatopí svými chilli dobrotami - sušeným masem, omáčkami k masu, pověstnými utopenci. Jeho kvašená zelenina vám dodá potřebné vitamíny pro boj s všemožnými neduhy. https://www.chilli-nacelnik.cz/

RODINNÁ FARMA KOVÁRNA KAMÝK nachystala med, jablečný mošt, krmení pro ptáčky a jablíčka. Vše pochází z nestříkaných surovin, ručně sbíraných a šetrně zpracovávaných. Za prodejním pultem se potkáte s duší farmy - paní Michaelou Poléfkovou.

http://www.kovarnakamyk.cz/

PANÍ TARA NOVÁ představí svůj svět pletených sukní, kovaných a tepaných šperků, vázané knihy, diáře a osobité módní doplňky.

SVĚT BABŮ rukama své tvůrkyně Anety Baarové Ptáčníkové vdechuje život háčkovaných hračkám, tvoří šperky, svíčky, ekologické odličovací tampóny a jiné drobné i větší dekorace a doplňky. https://www.fler.cz/svet-babu

NA PLECH - voňavé a chutné perníčky všech tvarů a různých vzorů. Svícny i klasické drobné perníčky budou k dostání u paní Lucie Fabišikové, https://www.facebook.com/NaPlechPernicky

MINIMLÉKÁRNA BRNÍŘOV je také naší stálicí. Mladý hospodář Tomáš Weber na našich trzích ještě nikdy nechyběl. Doprovází ho babička, tatínek dělá závozníka, když něco dojde. Vyrábí lahodné mléčné výrobky, takový tvaroh jako od Tomáše, uměla jen naše babička. Dlouho vydrží a jeho plná chuť se nevyrovná žádnému supermarketovému produktu. https://www.facebook.com/minimlekarnaweber/

DOBROTY OD MACHÁČKŮ prostřednictvím svých obchodních zástupkyň, p. Zuzky a p. Líby Jarošových přivezou domácí zavařeniny, sirupy a koření značky Salomon. Najdete je jako vždy usměvavé a připravené se spoustou krásných vánočních dárků.

https://www.odmachacku.cz/

LISOVANÉ OLEJE V PRESU - Velkou radost máme z třebaňských olejů pana Ondřeje Balatky. V PRESU je rodinná značka, která lisuje oleje z těch nejkvalitnějších semen. Jsou plné potřebných zdraví prospěšných tuků, vynikají skvělými vlastnostmi. Zastavte se u nich ve stánku a neváhejte ochutnat.

https://www.vpresu.cz/

Věříme, že budeme moci uvítat i pana Prokeše z MEDOTÉKY PROKEŠ - ladíme detaily.

https://www.medoteka-prokes.cz/

LÉČIVOU SÍLU MINERÁLŮ Vám představí paní Zábranová. Její krámek má zvláštní kouzlo, neváhejte využít letošní poslední šanci nakoupit kvalitní produkty od tvůrců, kteří rozumějí své práci.

https://www.lecivasilamineralu.cz/

A také se po čase těšíme na paní KLÁRU ŠMERDOVOU a její UZLÍČEK - háčkované hračky. Paní Šmerdová je dlouholetou aktivní podporovatelkou charitativních aktivit. Jí vyrobená háčkovaná a šitá krása dál pomáhá.

Budeme se na Vás těšit v sobotu 18.12. od 10:00-16:00 na náměstí ve Kdyni.

Informace o akci a jejím konání